Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 16 jul 21, 11:04

Dette var en ekstremt kul kamp. Borteseksjonen på Nammo er i stor grad er stuet vekk og oversikten er omtrent så dårlig som den kan bli på en fotballstadion, men ut ifra det jeg kunne se, så laget knallbra ut. Selv om de ikke sto ekstremt høyt som de har pleid å gjøre når de har spilt bra kamper, spilte de ekstremt godt i forsvar, og selv når Raufoss i store perioder hadde ballen mest, greide de fremdeles ikke skape særlig mange sjanser. 

Alba kjempet veldig bra i 1. omgang. Det gule kortet så meget tvilsomt ut, men om han ikke hadde fått det da, hadde han nok fått det senere i omgangen, for temperaturen ble ganske høy utover i omgangen. Riktig å ta ham ut til pause, kunne fort luktet et gult nr2. Synes det er et kult trekk når Bummen setter inn tre stoppere de siste minuttene. Jansson, Aleesami og Nielsen er en veldig fysisk trio, og når Raufoss pumper inn innlegg, slik de gjorde de siste 15min, var det veldig viktig å ha såpass dominerende spillere i lufta. Love var frisk som alltid, men det var ganske tydelig at Solberg/Alba/Ismaheel greier å sette et bedre press enn Love/Nieves. Love er nok ikke der Bummen ønsker mtp presspill og defensive ferdigheter, og Nieves virker litt ute av form etter skaden. Syntes han så bunnsolid ut før skaden, så det var veldig synd. 

Nå er det Bryne på søndag. Hadde selv, etter KFUM-kampen, budsjettert med 3 seire og 2 tap på de siste 5 kampene av første halvdel av sesongen (Raufoss, Bryne, Strømmen, Start, Blink). Med seier mot Raufoss, ligger vi bra an mtp å nå dette. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340