Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 02 jul 21, 19:42

Laget er ute, og det er stort sett som varslet. Jansson går inn på stopperplass, slik at det er Molde og Aukland som spiller på backene. To backer som for øvrig har vokst veldig på meg så langt denne sesongen, de gjør få feil samtidig som særlig Molde ofte bidrar mye offensivt. Synes det er kult at klubben gir Jansson sjansen, det er dessuten et godt signal å sende til de unge spillerne i klubben. Ellers er det kanskje verdt å fremheve at Love nok en gang starter på benken etter en uke med mye snakk om at han bør starte, til fordel for Ismaheel og Alba. Her er jeg selv ikke helt sikker på om jeg ville valgt samme selv, men tipper samtidig terskelen for å sette ham på vil være nokså lav, noe som det jo har vist seg tidligere at kan lønne seg. Må til slutt nevnes at Øby vrakes fra start til fordel for innlånte Isaksen. Forsto at Isaksen gjorde tingene sine godt forrige kamp, og jeg synes Øby har hatt en litt dalende kurve. Slik sett har jeg ikke store innvendinger mot den avgjørelsen. 

Litt kort statistikk. Ingen av lagene kan sies å være i god form, basert på resultat i de siste kampene. Vi står med 1-2-2, mens Ranheim står med 1-1-3 de siste 5 kampene. Vi har scoret en del flere mål enn Ranheim, som likevel står med 9-15 i målforskjell, som tross alt ikke er noen katastrofe, til tross for at tabellen viser en foreløpig meget skuffende 14. plass. Selv står vi med 17-12. 

Må si at med Aleesami, Lindstrøm og Kjell ute, har jeg ikke store forventninger før kampen. Samtidig er det et faktum at vi har en bred stall, slik at forhåpningene om 3 poeng står stødig som fjell. Håper at vi kan se et lag som greier å presse samlet, og som ser like samspilte ut som de har gjort på sitt beste denne sesongen. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340