Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 jun 21, 00:03
Endret: 23 jun 21, 00:04
Endret av: Tøfflus

Nielsen er vel ikke skadet? Han og Jansson kan spille. Klart, det svekker oss om vi mister Aleesami. I et knipetak kan vel også Stray Molde spille stopper. Vi hentet ham vel opprinnelig som det?

Er mer bekymret for om vi har midtbanespillere i form. Lindstrøm har ikke kommet ordentlig i gang med sesongen pga skade, Øby synes jeg har vært svak de siste par kampene, Åsheim var helt borte i første omgang i dag. Synes ikke Drage heller leverte max i dag.

Synes i det hele ikke det var så mange som leverte en skikkelig god prestasjon individuelt i dag. Unntatt kanskje Jenssen, som ikke kan klandres for målene og hadde i hvert fall én virkelig bra redning også i dag. Kollektivt synes jeg det var ræva. Avstandene i press var for store, og når Kisa avanserte var det definitivt for stor strekk i laget. Håper jeg tar feil, men det virket som man ikke var like påskrudd fra start som mot topplagene vi har møtt. Liten mental undervurdering? Meget dumt i så fall, det er ikke så stor forskjell på lagene vi møter.

I kampene mot Ulf og Aalesund, som er de hvor vi har blitt kjørt mest, var det etter pause vi fikk det tøft. Vi var godt med i første omgang i begge disse (mot Ulf var vi sågar best før pause, men ble jo til gjengjeld overkjørt fra pause og fram til de fikk 1-1). I dag derimot var vi slurvete fra start.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340