Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 30 mai 21, 19:23

Kjempegod førsteomgang og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde scoret et til. Den store sjansen til Alba skal selvfølgelig sitte. En god keeper gjør at vi ikke slipper inn også. Kjemperedning av Håvar.

Andreomgangen blir litt som ventet. Vi har nok brent litt mye krutt i førsteomgang også i denne kampen og slipper Jerv inn i kampen, i hvert fall spillemessig. Vi dabber vel egentlig av i det Kjelsrud og Molde går ut. Får ikke ting helt til å stemme med Begby og Solberg og vi er bare en kjempegod keeper unna å slippe inn mål i denne perioden. For en sjuk dobbeltredning han har. Litt sært at banens beste spiller kåret av publikum er keeperen vår når vi vinner 4-0, men kan ikke si at det er gæli heller.

Ellers har vi et par andre store sjanser som burde ha gitt uttelling. Anas sin når han blir spilt igjennom alene med keeper er egentlig enorm, men touchen sitter ikke for han. Godt han får et mål senere som kanskje kan hjelpe på selvtillitten. Burde vel også hatt straffe da Alba blir revet ned / holdt i feltet relativt tidlig i omgangen.

Ellers synes jeg Drage bare blir bedre og bedre. Har mye gode stikkere og pasninger som åpner opp forsvaret til Jerv. Olav Øby bør vel også nevnes: "Om det kommer en særping det gjør ingenting". Synes han også er knallgod for tiden.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340