Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 30 okt 20, 14:32

Ny kamp, nye muligheter. For første gang på lenge spiller FFK helt uten press. Det er jo en situasjon vi vel ikke har opplevd siden 2014 eller deromkring. Det har enten vært nedrykksstrid, eller en lang rekke med "må vinne"-kamper for å ha sjanse på opprykk. Er spent på hvordan det slår ut.

For Kvik sin del er hver kamp nå et være eller ikke være for kvalik-mulighetene. Etter at de tapte mot Skeid sist, er de alvorlig på defensiven. Om vi vinner og Skeid vinner over Alta, vil Kvik være fem poeng bak og de vil attpåtil bare ha to kamper igjen, mens Skeid vil ha tre. Også Alta har mulighet til å få avstand til haldenserne, så hjemmelaget spiller definitivt ikke uten press.

Vårt forrige møte ble kampen hvor ting virkelig løsnet. Etter en rotete åpning på kampen, med et par halvsjanser til hvert lag, hadde vi femten minutter hvor alt gikk inn. Vips, 4-0 til pause og den første av en rekke storseire var i boks. Folk med hjertet i Kvik har fortsatt mareritt om denne førsteomgangen.

I følge FB sliter Kvik med skader i forsvaret. Samtidig står vi uten Farah og Alba som begge er småskadet, så da blir det kanskje endelig Nieves fra start? Eventuelt Love. Håper å få se begge.

Forhåpentligvis har ingen av våre rødhvite opprykkshelter pådratt seg covid-19 i feiringen ...

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340