Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 25 okt 20, 14:59

Synes vi er gode, selv om vi sliter med å omsette. Imponert over presspillet, Brattvåg får ikke mye tid alene med ballen. 

Litt rart at Farah starter foran Nieves og Alba. Likevel må Farah være ufattelig vanskelig å spille mot. Er alltid oppe i press og sliter ut motstanderen. Her er han jo langt bedre enn begge de to som ble benket i dag, og selv om han ikke har en særlig god 1. omgang offensivt, og greier ikke skape særlig, gjør han en viktig defensiv jobb. Kanskje er dette noe man ikke helt skal undervurdere, særlig i første delen av kampen. 

Ellers har Drage vært god, så utrolig deilig det er å ha en spiller som er i stand til å slå gode både innlegg, og snu spillet ved presise crossere. Man ser at det er noe som skaper mulighet for variasjon i spillet. Også det målet da, helt nydelig hvordan den smeller i kanten av tverrliggeren på vei inn. Ellers er Solberg og Lindström også på min liste over 1. omgangs beste.

Håper å se mer av det gode spillet og aggressive presset, og at vi kan være enda mer effektive ved å omsette ballbesittelse til store sjanser, og omsette sjanser til mål.

Noen som er på Stadion, og kan si noe om hvordan stemningen er? 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340