Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 11 okt 20, 18:24

Den første runden á tre kamper er ferdigspilt, og nåde Alta og Kvik vant. Dermed er de oppe i 28 poeng og holder følge med Hødd.

Dette betyr også at de små sjansene Brattvåg og Tromsdalen hadde på andreplass, nå i praksis er borte. Tromsdalen er 11 poeng bak Hødd, men i praksis er jo avstanden til 2. plass 13 poeng siden Hødd, Alta og Kvik også skal møtes og nødviendigvis må noen av dem ta poeng. Og så har jeg ikke regnet inn Skeid i regnestykket.

Dette betyr at vi møter et TUIL som ikke har noe å spille for.

Neste helg står følgende kamper for tur:

Hødd-Skeid (lørdag 16:00): Litt ubehagelig for Skeid at de nok føler de må vinne denne for å henge med. De har i hvert fall ikke råd til å tape den. Og Hødd har vært veldig solide hjemme.

TUIL-FFK, søndag 13:00: Som sagt, den ørlille muligheten TUIL hadde til å blande seg inn i kampen om 2. plass ble enda mindre i dag. Klarer vi å gjenta spillet fra 1. omgang mot Hødd og være mer effektive bør vi vinne denne kampen, og da har vi matchball i neste hjemmekamp.

Alta-Kvik, søndag 14:00. Begge lag kom godt i gang denne helga. Det laget som evt taper denne kampen er på etterskudd og det vet begge lag godt selv, så her blir det nerver.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340