Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 09 okt 20, 03:45

Opprinnelig postet av Holters

Hva mener du? Forventer ubeseiret opprykk. Det er vel det minste vi kan forvente nå. Med tap er jo sesongen over og opprykket uansett sikret. Wink

Helt enig. Laget har kanskje ikke avgitt poeng i 2020, men de avga opptil flere poeng i 2019! Tåler Bummen et poengtap til, eller vil uavgjort mot Hødd være kroken på døra for hele prosjektet?? Hehe. 

Jeg tror virkelig på opprykk nå, og tenker vel heller at det ikke er et tidspunkt hvorvidt, men om når opprykket er sikret. Håper de greier å avgjøre det relativt raskt. Da kan Heier og gjengen for alvor starte jobben med å hente spillere, og sikre nye avtaler for kommende sesong. Tror det også er en frihet for trenerteamet å ha anledning til å teste ut enkelte spillere, som de kanskje er usikre på før neste sesong. Kanskje kan de kjøre spillere som Zoulakis og Duman mer fra start, for å teste om de greier å ta steg, og dermed er spillere de ønsker å ha med videre. Samme med Love og Vestby, som i likhet med de to andre nevnte, også vel er på utgående kontrakt nå. 

Men tilbake til tema. Jeg håper vi kjører same procedure som alltid mot Hødd. De har sett bra ut hele sesongen, så det blir nok ingen enkel match. Men om vi fortsetter som vi har gjort så langt denne sesongen, skal vi nok bli vanskelige å ta poeng fra. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340