Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 06 okt 20, 10:36
Endret: 06 okt 20, 18:45
Endret av: Holters

Når kamptidspunktet står i fete bokstaver på klubbens nettside så går jeg ut fra at det er bestemt at denne kampen spilles på det originale tidspunktet.

Hødd startet sesongen ganske middels, men etter tap mot Kvik i runde 7 har det gått på skinner for dem. Seks strake seiere, flere kamper hvor de har scoret bra med mål, og i siste runde overtok de andreplassen. På hjemmebane avga de kun to poeng (0-0 mot Kjelsås). Vi snakker altså om et sterkt lag her.

De er det gjerrigste laget i 2. divisjon og har bare sluppet inn 7 mål hittil i sesongen, til sammenligning har vi sluppet inn 12 og synes vel egentlig det er ganske bra.

Vi møtte dem i første hjemmekamp og gjentar det nå i "sluttspillet". Den gang da virket det som Hødd kom for å få ett poeng og de klarte det nesten - seiersmålet vårt kom sent, etter en sjansefattig kamp. Jeg blir ikke overrasket om vi får en reprise. Kanskje får vi årets første poengtap her med 0-0? Eller skal vi vise igjen at vi er et hakk bedre enn resten i år og bryte Hødds gode rekke?

Vinner vi denne kampen har vi fem matchballer. Tenk det!

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340