Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 28 sep 20, 22:21

Det er jo faktisk flere av lagene som kjemper om andreplassen som kan nyte godt av at noen kanskje vil legge seg for å unngå 7. plassen.

Kvik - møter Tromsdalen borte. I utgangspunktet en vrien kamp, men TUIL er jo blant dem som vil få de største reisekostnadene med tre ekstra bortekamper. TUIL-treneren skal gjøre en veldig god jobb for å motivere laget. Det eneste er kanskje at de føler de har underprestert og vil vise at de er bedre enn en (i beste fall) 7. plass skulle tilsi.

Hødd-Florø: Mye av det samme man sier om TUIL er også riktig for Florø. De har skuffet stort og har noe å bevise, men ingen realistisk sjanse på kvalik selv om de vinner denne kampen.

Alta-VIF2: Det er jo et poeng at VIF 2 kanskje vil ønske å være med videre pga kamptrening for de nest beste. Men Alta spiller for kvalikplassen og  jeg tror de tar denne kampen.

Senja - Eidsvold Turn. Også her et bortelag som kan ta 7. plass om resultatene går deres vei, men vil de? Turn er i utgangspunktet favoritter mot et svakt Senja, 

Kjelsås-Skeid: Her har Skeid alt å spille for, de er tross alt bare tre poeng bak Alta og Kvik. Kjelsås er enda et lag som med seier i egen kamp og flaks med de andre kan ta sjuendeplass.

Det er altså fem av sju kamper som er av interesse for kampen om sjuendeplass. Vårt møte med Brattvåg er interessant av en helt annen grunn. Vinner vi, holder det faktisk å vinne tre av seks av de siste kampene - samme hva de andre finner på.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340