Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 25 sep 20, 15:25

Opprinnelig postet av Rey

Og da lurer jeg på hva Sampdoria ser som ikke vi ser...

Det er vel det dyktige talentspeidere kan, se talentet før det blomstrer. Klare å se hva en spiller kan komme til å utvikle under de riktige omstendigheter. 

Bare et enkelt personlig eksempel (det eneste jeg har, forøvrig) - jeg husker fortsatt godt en kamp jeg så på stadion for noen år siden, hvor en ung og ivrig Simen Rafn kjempet og jobbet intenst langs venstre kant hele kampen gjennom. Da jeg leste spillervurderingene her på supportersiden etterpå, ble jeg helt overrasket over hvor dårlig karakter han fikk. Sant nok, han lyktes ikke med veldig mye den kampen, Raffen, men det var to ting ved ham selv jeg la merke til: han viste en enorm innsatsvilje hele kampen uten at motgangen la noen demper på iveren, og det viktigste; han prøvde på de riktige ting hele tiden. 

Det kom ikke som noen overraskelse på meg at bare to sesonger etter ble han regnet som FFKs beste spiller. 

Jeg var helt sikkert ikke alene om å se hva den unge lovende Rafn viste av takter, og kanskje var det riktig å si at at han ikke egentlig spilte noen god kamp den dagen. 

Men poenget mitt er bare at talent ikke er det samme som å lykkes hele tiden. En spiller som kjemper hardt og hele tiden prøver på de riktige ting, blir "plutselig" veldig god den dagen bitene begynner å falle på plass. En dyktig talentspeider klarer å se sånne ting, også før fremgangene kommer, ikke bare krysse av på skjemaet for antall vellykkede og mislykkede involveringer. 

Sampdoria har sansynligvis dyktigere talentspeidere enn FFK. En billig gjetning er at det er de ikke alene om. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340