Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 19 sep 20, 11:50

Opprinnelig postet av Tøfflus

Det ville sikkert gå an å få et omtrent like rettferdig opplegg på denne måten, som med trekning. Men man blir sittende med problemet at noen vil føle at andre blir favorisert.

Som hvis Alta nå ender opp med to bortekamper mot FFK denne sesongen. Kan forestille meg hva de vil synes om det. 

Hører hva som sies, men jeg synes fortsatt det ville vært bedre om man sørget for at lagene på topp syv møttes en gang hjemme og en gang borte. Det ville gi en rimelig rettferdighet i de interne oppgjør mellom de beste lagene. Det er jo normalen at lagene møtes to ganger, en gang på hver bane. Klarer ikke å se hvordan en sånn ordning plutselig kan føre til at ett lag favoriseres. FFK kan riktignok risikere fem bortekamper i sluttspillet (hvis det blir Alta, Hødd, Skeid, TUIL og Kjelsås), men det er i så fall fordi FFK har møtt disse fem lagene hjemme i grunnspillet. Nå kan FFK trekkes til å møte tre av disse hjemme også i sluttspillet. DET ville da være å favorisere FFK, og det er det vel ingen grunn til.  

Men vi kan gjerne la dette ligge. Tror ikke det har så stor betydning. Det viktige er at FFK forsetter å vinne alle kamper. Så rykker de opp. 

Og neste år, så rykker de opp igjen. Og året etter, så spiller de CL i 2023. Yes! Cool


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340