Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 sep 20, 17:54

Opprinnelig postet av Erikk

Da har Heier lagt seg flat og de som her skrev at det ikke har noen verdi å vinne seriens første del (I form av hjemmekamp mot Kvik og Alta) har rett. F.b.no har feil det blir treknig og vi kan fort få bortekamper mot både Kvik og Alta 

Litt irriterende med forvirrende informasjoner, men så veldig viktig er vel dette heller ikke. 

Var det normal serie, skulle FFK møte Alta en gang hjemme og en gang borte. Nå kan trekningen gi at FFK får to hjemmekamper mot Alta i stedet, eller det blir som det normalt ville vært. 

Mot Kvik kan FFK risikere to bortkamper, og hva så? Det så ikke ut til å ha så stor betydning i første kamp. Det klart beste laget vant, og sånn vil det vel stort sett være. 

Det viktige er at lagene tar med seg poengene fra grunnspillet. Det er her FFK legger grunnlaget for opprykk, ikke ved at de heldige og får to hjemmekamper mot de hardeste konkurrentene. 

Men jeg synes opplegget er litt merkelig. Klubbene får jo uansett lite tid til å forberede seg til sluttspillkampene. Var det ikke mer naturlig, og rettferdig, at de syv øverste lagene møttes til motsatte baner fra der de spilte i grunnserien? Sånn at FFK fikk bortekamp mot Alta og hjemmekamp mot Kvik i sluttspillet? Jeg kan ikke se at det ville vært vanskeligere å planlegge for noen, enn den tilfeldige løsning man nå har valgt. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340