Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 sep 20, 15:21

Spørsmålene er om det finnes økonomi til å hente inn nye (gode) spillere, og da særlig i en periode med stor grad av usikkerhet knyttet til det økonomiske fremover. Det tror jeg ikke er tilfelle, og derfor tror jeg ikke det kommer inn noen nye i sommer.

HVIS det likevel skulle hentes en spiller, så må det nesten være venstreback. Grunnen til at Baccay ble hentet var fordi man hadde kort tid på seg og måtte hente en spiller på lån som var tilgjengeilg der og da. Jeg tror ikke FFK egentlig ønsker å basere seg på å låne unge spillere fra Obos-ligaen for å utvikle dem, og det er særlig lite optimalt når LSK kan hente ham tilbake på kort varsel. Når Begby er så skadeplaget som han er, så er det en fordel å ha en mer stabil ordning på høyreback. Det er synd at det tydeligvis ikke finnes en lokal, ung spiller som er vurdert god nok til å være backup for Begby, men også få mye spilletid i de periodene Begby er ute med skade.

På høyreback tror jeg sjansene er store for at vi ser Simen Rafn i FFK-drakt fra neste sesong. Han er på utgånde kontrakt og solgt leiligheten i Lillestrøm. Aukland er straks tilbake, og vi klarer oss fint ut året med den løsningen vi har i dag. Med Aukland/Rafn der neste år, så har vi veldig god dekning. 

På midten tror jeg ikke vi ser noen nye inn. Her har vi også en spennende spiller i Koko på utlån i Levanger hvor han har spilt fast. Og på topp har vi heller for mange (jevngode) enn for få spillere, med den risiko at noen av de som får for lite spilletid kan finne på å ønske seg bort. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340