Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 02 sep 20, 11:32

Jeg har hele sesongen vært klar på at midtbanen må forsterkes. Tidlig i sesongen når laget slet, syntes jeg Åsheim var notorisk svak. Til tross for at han sjeldent gjør feil, synes jeg han veldig ofte sinker laget i etablert spill. Eksempelvis mot Kjelsås synes jeg laget sliter etter Kjelsås scorer 2-2, da klarer de ikke spille seg gjennom et dyptliggende forsvar, og her synes jeg Åsheim bidrar med veldig lite kreativt. Det at han glipper markeringen på det ene målet til Kjelsås gjør ikke irritasjonen mindre. 

Situasjonen har imidlertid endret seg litt de siste kampene. For det første har jo Åsheim sett veldig bra ut. Det er tross alt ikke evner det står på hos Åsheim, men heller selvtillit til å gutse, slik at når det løsner, kan resultatet plutselig bli veldig mye bedre. Det er tross alt få jeg heller vil se lykkes i FFK. Dessuten synes jeg Hasan Duman har fremstått bunnsolid de kampene han har kommet inn, og gir oss noe av den kreativiteten laget trenger når vi spiller mot kompakt og etablert forsvar. Det kom jo veldig tydelig til uttrykk nettopp i Kjelsås-kampen hvor han ikke bruker mange minuttene på å spille gjennom Solberg, som felles og skaffer straffespark. Jeg er derfor tilbøyelig til å være enig i at midtbanespiller kanskje ikke er det som må prioriteres akkurat nå, i fare for å sette nevnte Åsheim, Duman og Zoulakis, og for så vidt Getz ut av laget. 

Da koker det vel ned til at vi trenger dybde på backene. Synes Aukland har hatt en god sesong, og Begby er jo selvskreven på venstre når han er skadefri. Det vi ser etter er vel da kanskje unge, sultne, helst lokale alternativer som kan fungere som backup, eventuelt pushe Begby og Aukland?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340