Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 24 aug 20, 10:58

Tja. Vi skal vel ikke la dette skli helt ut i en covid-19-diskusjon, og du har et par poenger jeg er enig i. Men jeg har lyst til å arrestere deg på dette med testing.

Vi har ikke hatt en stor økning i testing i forkant av økningen i bekreftede tilfeller, det har kommet som en reaksjon. Helt siden den første bølgen la seg, har vi testet de fleste mistenkte tilfeller (så som tilreisende fra utlandet og nærkontakter til bekreftede smittede). Når vi fikk flere bekreftede tilfeller så ble det mange flere nærkontakter som måtte testes også. Det at det store flertallet av tester er negative, og har vært det hele tiden, tyder jo nettopp på at vi har oppdaget de fleste tilfellene etter at det verste ga seg i april. Om sykehusinnleggelsene vil øke i denne omgang er vel uvisst, det har gjerne gått en stund fra folk ble smittet til de havnet på sykehus, men det er vel en større andel unge blant de smittede nå i august.

Men jeg er helt enig når det gjelder mediadekningen. Alle signaler på at det går feil vei slås stort opp, og det gis mye plass i debattspalter til bekymrede folk både med og uten peiling.

Tilbake til fotballen. Jeg tror ikke noen har vært inne på tanken om å avlyse serien på bakgrunn av én syk spiller, det ville jo som du sier vært helt hysterisk dumt, men problemet er jo om kamper blir utsatt fordi et helt lag havner i karantene. Skjer det flere ganger i løpet av høsten kan kabalen med hengekamper bli vanskelig å få til å gå opp. Men som Rey var inne på, det er vel tenkelig også å ha noen kamper til våren om det skulle gå så galt.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340