Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 24 aug 20, 02:31

Opprinnelig postet av Tøfflus

..jevnlige mareritt hele høsten om at FFK cruiser gjennom serien og leder med 10 poeng før "sluttspillet" for så å se at serien blir kansellert i runde 13 fordi en Fløya-spiller har tatt en heisatur til Køben og blitt smittet av coronavirus.

Høres ut som et skrekkscenario, ja, men jeg tror det er liten risiko for det. 

La meg bare understreke at jeg absolutt tar coronasykdommen på alvor, og ser behovet for fornuftige tiltak og reguleringer. 

Men jeg ser også at mediene gir stor plass til pessimistiske gjetninger, og det går nærmest inflasjon i artikler som handler om noens frykt for hva som kan komme til å skje. Så langt har de fleste pessimister blitt gjort til skamme. 

Den siste tiden har det vært mye fokus på at antallet registrerte smittede stiger. Men det sies lite om at man nå tester langt flere enn før, og derfor oppdager de mange tilfeller hvor folk har smitten men ikke har symptomer på sykdom. Antall alvorlig syke stiger ikke nevneverdig, ei heller antall sykehusinnleggelser eller antall dødsfall. I alle fall ikke i Norge, Danmark, eller de langt fleste land i Europa. De politiske reguleringer som innføres for tiden synes å være styrt av frykt snarere enn realiteter. Og at man oppdager flere smittede, ikke at flere blir syke eller dør. 

Realitetene tilsier at vi bør fortsette å være fornuftige og forsiktige, men ikke bli hysteriske. Å kansellere hele fotballsesongen på grunn av at en enkelt spiller har fått påvist smitte, vil være hysterisk, ikke fornuftig. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340