Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 jun 20, 06:56

Stort tap at Marius Hagen forsvinner. En energisk, hardtarbeidende og dynamisk toveisspiller som var av lagets 2-3 beste i fjor og hadde en stadig mer viktig rolle i laget.

I tillegg til Marius Hagen, så har jo også Joona Veteli, Eirik Mæland og Andreas Hagen forlatt klubben i vinter. Der har man egentlig hele midtbanefireren vår fra i fjor. Ikke bare er dette enkeltspillere som normalt faktisk ikke ville spilt på et så lavt nivå som PostNord-ligaen, men med alle disse ut så forvitrer jo også den kontinuiteten som man har forsøkt å bygge opp rundt laget. Disse fore har naturligvis slitt med skader også, men skadefrie så ville dette vært av divisjonens absolutt beste midtbanespillere. At alle disse nå er ute, og kanskje særlig Marius Hagen, er et stort tap for FFK. Ja, Lindström har kommet inn og ser ut som en solid forsterkning (direkte erstatter for Mæland), men Andreas Hagen, Marius Hagen og Joona Veteli ser alle ut til å måtte bli erstattet internt.

Det er å udiskutabelt at ikke bare midtbanen vår, men hele stallen, er tynnere og svakere enn fjorårets som spilte seg frem til 3. plass sju poeng bak opprykkslaget. Det er mye erfaring og bevist kvalitet som nå skal erstattes av forhåpentlig pågangsmot og i større grad lokale krefter, så vi må nå sette vår lit til at det er veien å gå. For det positive nå er jo at spillere som Håvard Åsheim og Anas Farah faktisk har mulighet til å bli dyrket og reelt satset på i indreløperrollen (med Lindström som den dype). Så vil Zoulakis få mer spilletid enn antattt som backup, mens Drage og Solberg også vil måtte ta mer ansvar.

På papiret er det altså ingen tvil om at FFK går svekket ut av denne vinteren, og det er rimelig spesielt at en hel midtbanefirer - de fleste i sin beste alder og med erfaring fra høyere nivå - har forlatt et lag som satser på opprykk, og som nå må ty til mer "usikre kort" og et tynnere utvalg av spillere. Men så blir det også en spesiell sesong i år, og gitt forutsetningene så vil nok de aller fleste trolig fortsatt fremheve FFK som favoritt.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340