Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 22 feb 20, 23:33

En noe uryddig treningskamp som ble preget av tidlig utvisning, mye vind og to lag som virket litt tunge i beina. Med andre ord ingen stor kamp, og den svakeste av FFK hittil i sesongoppkjøringen. Utover i 2. omgang ble det riktignok bedre og tendenser til effektiv lengedretningsfotball som tidvis var presis. Synes ingen spillere utmerket seg nevneverdig, men unge Zoulakis grep nok dessverre ikke sjansen han fikk fra start som indreløper, til det var feilprosenten i pasningsspillet for høy og dødballfoten for dårlig justert. Anas Farah litt bedre, men også varierende og innimellom avslørt på manglende fysikk. Men han viser seg også som en potensielt god poengspiller som bør få mye spilletid fordi han har kapasitet i laget som få andre til å skape situasjoner på egenhånd. Ellers var forsvarsfireren stort sett solid, og Kjelsrud Johansen nokså på hugget der fremme - og ikke uviktig at han fikk satt en delikat scoring helt på tampen. 

Etter tre treningskamper er det utvilsomt grunn til optimisme basert på resultat/prestasjon i kampene, men det er også grunn til bekymring over skadesituasjonen (i år igjen). I dag var for øvrig Jacob Lindström farlig nær et direkte rødt kort etter en grisetakling, noe som kunne medført at han fort kunne havnet på tribunen sammen med Marius Hagen til første seriekamp. Det hadde mildt sagt vært uheldig for midtbanen vår til den kampen. 

Nå blir det spennende å se hvordan spillet og resultatene blir seende ut i kommende treningskamper mot lag på eget nivå som har en mer defensiv kamptilnærming mot oss, det er jo som kjent der skoen har trykket tidligere sesonger. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340