Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 19 jan 20, 16:31

Opprinnelig postet av Erikk

Kontinuitet er viktig hvis man har fått til noe og ønsker å bevare det. For oss virker det som vi skal ha kontiunitet for en hver pris. 

Tja, kontinuitet er vel også et utgangspunkt for å bygge noe opp. De siste mange år har vel heller refrenget vært utskiftninger for enhver pris, så kanskje et lite ekspriment med kontinuitet, for en gangs skyld, kan gi noen av de fremganger som har uteblitt i så land tid...? 

Hva gjelder den nye svensken så er vel det viktigste at de som har sirklet ham inn og signert ham kjenner til ham, ikke at vi supportere gjør det.

Tenker ellers at hvis sesongen 2020 kan oppsummeres med at vintertreningsperioden var den kjedeligste tiden, så var vel alt som det skulle være. Er heller ikke så opptatt av at treningskampene blir så underholdende. Resultater i serien er vel det eneste som egentlig betyr noe. Vet ikke om kontinuitet i troppen er tilstrekkelig i så måte, men jeg tror det er helt nødvendig. 

Hva gjelder dilemmaet Begby så er vel en tenkelig løsning at man finner en spiller til som er god nok for laget og som kan spille både back og kant, akkurat som Begby kan. Vil kunne gi både fleksibilitet og sunn konkurranse. 

Gamst høres ut som en drømmesignering, og rent økonomisk vil det kanskje ikke være så dumt heller, gitt at han vil trekke publikum og bidra til gode resultater. Hvis ikke Høgmo kan lokke ham til FFK vet jeg ikke hvem eller hva som kunne. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340