Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 07 jul 19, 21:56

Er enig når det gjelder det defensive. Vi er bare i korte perioder gode i det kollektive presset. Ganske ofte ble det for store avstander mellom våre lagdeler, og dermed endte vi som du sier ofte med å rygge. Så skal det sies at Egersund også hadde et høyere balltempo når de først angrep, enn de fleste andre bortelag jeg har sett på stadion i år. Hvis dette er representativt for deres nivå skjønner jeg ikke hvordan de har klart å rote seg ned på femteplass. Synes helt ærlig de var bedre enn Blink også.

Når det gjelder vårt offensive spill: JEg vil også her berømme motstanderen for at de i perioder hadde et godt og aggressivt press som tvang oss til å spille på tvers og bakover. Føler dog vi kunne utnyttet mulighetene bedre når vi vant ballen mens de sto høyt, dersom vi hadde vært mer bevisst på å slå i bakrom. Ved et par anledninger var ikke forsvaret til Egersund skjerpet, men berget seg på at oppspillene mot Nilsen/Hagen havnet litt langt ut mot siden slik at de rakk hjem akkurat i tide.

Så var det veldig tynt, det vi leverte på offensiv dødball.

Summa summarum, ett poeng mot en god motstander, jeg tror ikke vi får se noen sterkere motstand på stadion i år. Ett poeng bak Blink ...hver kamp resten av sesongen blir en cupfinale.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340