Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 06 mar 19, 23:30

Ja, etter åttendedelsfinalene i CL har vel Solskjær gjort nok til at ledelsen knapt kan komme fra det med livet i behold hvis de ansetter noen andre.

Ja visst, PSG har et par gode sjanser de svir, Uniteds mål kommer på personlige feil fra PSG og en 50-50-situasjon som denne gangen ga straffe, men den kom også på grunn av at United våget å prøve. Selv med hele den faste midtbanen (Pogba, Matic og Herrera) samt førstevalget på kant (Martial) ute, så var United nok frampå til å utnytte de feilene PSG gjorde.

De fem minuttene som ble lagt til etter at United gikk opp i 3-1 kan for min del bare sammenlignes med minuttene etter Rekdals straffe mot Brasil i 98, og de forferdelige sluttminuttene i 1. divisjon i 2015 da vi til slutt ble reddet av Glenn Andersen.

Nå venter Arsenal i ligaen, en avgjørende kamp i kappløpet om topp 4 (hvis ikke Spurs' kollaps fortsetter, da) og så bortekamp mot Wolves i FA-cupen. Deretter en landslagspause som forhåpentligvis tillater de skadde spillerne å komme tilbake. 

Men det United har levert av resultater hittil under Solskjær er så mye bedre enn hele 2018 at det bør gi Mourinho søvnløse netter. Dette er de samme spillerne som han skjelte ut og klaget på i månedsvis.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340