Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 05 jan 19, 18:20

Da er de fem "enkle" kampene unnagjort og neste utfordring blir den første virkelige testen. Spurs borte, et lag Mourinhos United tapte stygt mot i høst.

De fire ligakampene under Solskjær så langt har altså gitt 12 poeng, 14-3 i målforskjell og flere offensive spillere virker å ha fått tilbake troen på seg selv. Martial, Rashford og Pogba har vist seg fra sin beste side.

Defensivt er det fortsatt ting som ikke er som det skal. Nå er det en hel uke til neste kamp og mulighet til å ta tak i konkrete problemer i forsvarsspillet. For eksempel at en spiller som Matic ofte er feilplassert på defensiv dødball, og taper avgjørende dueller på grunn av dette. Så tror jeg Phil Jones er i ferd med å spille seg ut av laget og Lindelöf inn, sistnevnte har vært god. Hadde ikke Bailly pådratt seg rødt kort mot Bournemouth så hadde Jones' vei til fast plass vært lang, han gjør en del enkle feil.

Et artig poeng med Spurs-kampen er at det er nettopp Spurs-manager Pochettino som er favoritt til å få tilbud om United-jobben til sommeren. For at Solskjær skal ta over den favorittposisjonen må oppturen fortsette sesongen ut.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340