Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 27 nov 18, 00:04

Håper og trur at Åsheim og Westgård forlenger. Håper selvfølgelig også på Rekdal og Farah, men de trur jeg desverre har bedre alternativer.

Chaib har ikke fått vist seg frem skikkelig, men det er noe med han som jeg liker. Han er uredd og flink til å gå forbi motstandere. Kan bli litt mye innimellom, men hvis han finner balansen mellom å prøve selv og slippe ballen videre til andre så trur jeg han kan bli god. Han har også et godt skuddbein og er ikke redd for å prøve. Han er fortsatt bare 22 år så jeg mener at det er verdt å la han få prøve en sesong til. 

Borgersen, Olsen og Armstrong har jeg ikke sett nok til å mene noe om. Kanskje noen andre kan si sine meninger om disse.

Hadde også likt å se at de forlenger med de spillerne med mest potensial som har utgående kontrakt neste år. Da tenker jeg spesielt på Veteli, Jenssen og Nielsen. Kan forstå hvis de ikke vil signere før eventuelt opprykk, men hadde jeg vært sjef der nede så hadde jeg lagt en kontrakt på bordet så fort som mulig. Vi må prøve å unngå at viktige spillere går inn i en ny sesong med utgående kontrakter.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340