Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 14 nov 18, 16:25

Synes det virker som en riktig avgjørelse. Til tross for at han virker som en veldig fin type, passer han vel ikke godt nok inn i laget som spillertype akkurat nå. Håper de kan benytte muligheten til å få inn en mer temposterk og kanskje hakket mer teknisk stopper som kan utfylle Nielsen bedre enn Leko har gjort. Ser også for meg at Leko muligens har hatt nokså høy lønn (utelukkende basert på antakelser siden han ble hentet som folkets spiller og hentet utenfra). Håper vi kan bruke disse kostnadene bedre til neste år. 

Synes også det er helt greit at Lekaj ikke satses på videre. Er sikkert ikke den hardtarbeidende og lagspillende typen Høgmo ønsker i troppen, samtidig som han vel er avhengig av å få et lag bygget mer rundt seg for å lykkes ordentlig, noe som ikke helt har funket her. Er vel heller ikke så ung lenger at laget kan bygges rundt ham basert på en langsiktig plan. Kan også tenke meg at han tar opp litt av budsjettet, tror vi kan finne en like god spiller og også en type som passer enda bedre inn i troppen. 

Godt at de allerede nå er i gang med å avklare slike ting. Håper vi slipper å gå inn i januar med så veldig mange usikre kort.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340