Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 18 okt 18, 02:31
Endret: 18 okt 18, 02:44
Endret av: FlightOfTheRat

Opprinnelig postet av Tøfflus

Raufoss har igjen: Fram Larvik (H) og Bærum (B). I formen Raufoss har vist i det siste så er det faktisk bare hjemmekampen mot Fram jeg er sikker på at de vinner. De har vært veldig ustabile.

Kanskje er det ikke grunn til å være så sikker. Sesongen sett under ett har Fram vært veldig ustabile, men:

De har ikke tapt en kamp siden 1.september, og har nå tre strake seire, noe Raufoss fortsatt ikke har klart på denne siden av sommerferien. På de siste seks kamper har Fram tatt 14 poeng, mot 12 poeng totalt på de 18 første. De har snudd fra å være en åpenbar nedrykkskandidat når åtte runder gjensto, til å ha sikret plassen med to runder igjen.

Til sammenligning har Raufoss og Grorud tatt 11 poeng på de siste seks kamper, FFK 10. Bærum har tatt 13, de har kun tapt for Fram nå sist. 

Leste et sted at Fram har blitt forsterket med åtte nye spillere, deriblant minst en spiller på utlån fra Eliteserien. Den seneste tids poenghøst er neppe tilfeldig; de Fram-står som et helt nytt lag. 

Ser man på formtabellen ser det ut til at Raufoss har sterk motstand i vente, de skal møte de to lag som nå har tatt flest poeng på de siste seks kamper. Raufoss kan muligens klare dette, men enkelt blir det ikke for dem. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340