Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 07 okt 18, 20:03
Endret: 07 okt 18, 21:57
Endret av: Tøfflus

Raufoss revansjerte seg greit i dag etter Mjølner-tapet ... 6-1 over Hønefoss. Dersom FFK vinner resten må Raufoss altså tape en kamp eller spille to uavgjort for at vi skal gå forbi.

Men kvalik-aksjene våre ble styrket i denne serierunden da det eneste av de fire lagene bak oss som vant, var Grorud (som før runden lå lengst bak). Alta ble faktisk forbikjørt av Mjølner, så jeg tar sjansen på å avskrive dem nå. 

Så ser vi på de gjenstående kampene for topp fem:

FFK har igjen: Stabæk 2 (H), Grorud (B) og Alta (H). To av topp seks-lagene gjenstår, en hjemme og en borte. Stabæk 2 er jo rimelig uforutsigbare, men de har ikke vunnet siden bortekampen mot Elverum (!).

Raufoss har igjen: Odd 2 (B), Fram Larvik (H) og Bærum (B). I formen Raufoss har vist i det siste så er det faktisk bare hjemmekampen mot Fram jeg er sikker på at de vinner. De har vært veldig ustabile.

Grorud har igjen: Moss (B), FFK (H) og Mjølner (B). Grorud har vist god form og er fortsatt med i kampen om opprykk. Hvis de slår Moss, og vi slår STB2, så kan vår bortekamp mot dem faktisk bli en "finale" om 2. plassen.

Asker har igjen: Alta (H), Bærum (H) og Moss (B). Kanskje det blir en siste anstrengelse fra Alta for å bite seg fast i opprykksracet. Så lokaloppgjør, og Moss har faktisk ikke tapt siden vi slo dem 3-0 i august.

Elverum har igjen: Hønefoss (B), Odd 2 (H) og Fram Larvik (B). Hønefoss er nede, tipper Elverum slår dem greit. Odd 2 og Fram Larvik kan fort kjempe mot nedrykk helt til siste runde og ingen av disse kampene blir enkle

I SkjeggetIPostkassa-ligaen avd 2 har Skeid nesten sikret opprykket. 48 poeng, åtte poengs luke ned til Egersund, KFUM og Hødd, så racet om kvalikplassen er vidåpent. Bryne (37p) og Arendal (36p) er også med inntil videre.

 EDIT: Hødd vant faktisk over Skeid i dag i stedet for uavgjort (VGLive skrev feil først og rettet opp senere). Dermed ligger Hødd to poeng foran de andre og bare fem bak Skeid.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340