Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 10 des 17, 20:16

Ny toppkamp i dag, en lignende innstilling (til tross for et i utgangspunktet mer kontringsvillig laguttak) og samme leksa. Trykket tilbake i 40 minutter. Først da City gikk opp i 1-0 begynte United å spille fotball. Aggressiviteten var igjen for dårlig og ved et par anledninger fikk City-spillere lov å føre ballen fra egen halvdel fram til 20 meter upresset. Riktignok skapte heller ikke City mye, men United skapte null og niks før målet.

At andre lags supportere disser taktikken og klager på manglende underholdning lever jeg greit med, men saken er at det ser ikke ut som denne tilnærmingen er den som fungerer best heller. Hva er da poenget? Spiller man kjip fotball så må det jo være fordi det øker muligheten til å vinne.

Greit nok, det ble seier mot Arsenal sist, men at Arsenal bare scoret ett mål i den kampen skyldtes bra keeperspill, siste-liten-blokkeringer og svake avslutninger. Og Uniteds mål i den kampen kom faktisk som følge av aggressivt press mot Arsenals forsvarsspillere, noe vi bare tidvis så i dag og noe vi ikke så i det hele tatt i kampene mot Liverpool og Chelsea. Mourinho anså muligens Arsenal som mer sårbare enn de andre?

Uansett, arabersmurfene må nå gå på en gedigen formsvikt for at det skal bli spennende om ligagullet. Møk.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340