Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 02 nov 17, 05:03

Opprinnelig postet av Tøfflus

Man må rett og slett drive klubben på en slik måte at driften kan opprettholdes med de forutsigbare inntektene (og utgiftene). 

Synes alt annet var godt sagt, men dette er et svakt punkt. Hvor forutsigbare vil egentlig inntektene kunne være? Det vil, ikke bare men for en stor del, bero på de sportslige resultater. Høyere tabellplassering gir høyere billettsalg, og på litt lengre sikt større sponsor-interesse. 

Og da er man tilbake til spørsmålet om hvor optimistisk man bør budsjettere. Selv om man har nøkterne forventninger til f.eks billettinntekter, kan man fortsatt risikere at man likevel overvurderer salget gjennom sesongen. 

Satser man friskere og våger å forvente høyere billettinntekter, kan man f.eks ta seg råd til å utvide stallen med to spillere, og bli mindre sårbare selv ved mange skader i troppen, og således ha lettere for å nå de sportslige mål. Gjør man det går kanskje budsjettet i balanse også. Og i så fall ser det ut som om man har satset riktig. Men er man litt uheldig med resultatene vil klubben fort fremstå som alt for optimistisk, og få kritikk for det. 

Forutsigbarheten er altså det svake punkt når klubben skal sette opp budsjettet. Man vet ikke eksakt hvor mye inntekter man vil få. Men det er vanskelig å lykkes hvis man ikke våger å være optimistisk.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340