Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 29 okt 17, 01:27

Opprinnelig postet av scheien

 Hva tenker folk om trener for neste sesong? Personlig nærmer jeg meg en trener med lokal tilhørighet med sterk personlighet. De fleste vet nok hvem jeg tenker på da. Han har kontrakt med et landslag nå, men han har vært åpen for å slutte der. Er nok ikke mange andre med så mye erfaring som kan være interessert i å ta over treneransvaret i denne kaosklubben. 

Jeg tenker dette forslaget godt kan tåle å luftes, for uansett om FFK spiller i 2.divisjon neste år eller rangerer som et bunnlag i 1.divisjon, så skal det godt gjøres å signere en trener som er en tidligere toppspiller med lang trenererfaring, deriblant fra Bundesliga og landslag. Lønnen FFK kan tilby vil ikke være konkurransedyktig målt mot andre tilbud en slik trener kan få. Det er også dårlige utsikter til sportslig suksess på kort sikt. 

Det eneste jeg ser at kunne lokke en trener av så høyt kaliber til FFK på så svake premisser, måtte være at treneren har personlige grunner, som en fortid og et stort hjerte for klubben. Men også en som kan ha tro på at det går an å gjøre FFK til en toppklubb igjen på sikt. Og som ønsker jobben av den grunn.

Det er ikke mange kandidater på den listen, nei. Skulle FFK, mot alle odds, ha mulighet til å gjøre en slik signering, bør man først være takknemlige, og derefter følge Jahn Teigens råd:

 

 https://tv.nrk.no/serie/melodi-grand-prix-tv/FUHA00008980/22-03-1980#t=6m18s

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340