Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 29 mai 17, 18:11

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

har ikke troa på den tankegangen. Det må gå an å gjøre gode avgjørelser uten å måtte nå bunnen for at vi skal innse -'at noe må gjøres.

Det er vel heller ikke så mye en tankegang, som bare et ordtak. Som med de fleste ordtak så kan det nok være noe i det, men det er ikke meningen at man skal legge for mye i det heller.

Poenget er forøvrig heller ikke å innse at "noe" må gjøres, men at man klarer å samle seg om hva som må gjøres. Legge bort interne stridigheter og personlige kjepphester og innse behovet for å jobbe sammen mot ett felles mål. Jeg tror desverre FFK må ut i en dyp krise før man klarer det. Ellers er det alt for mange meninger om for mye, også spriker tingene i alle retninger, og man fortsetter å skulle løse problemene gjennom å bytte trener hvert halve år. Hvilket jeg tror i seg selv er det største hinderet for fremgang.

Det handler ikke om å finne Treneren med stor T. Det handler om å la treneren få en mulighet til å lykkes.

Det handler heller ikke om "nødvendig nedrykk", men om å tåle et nedrykk hvis det kommer, uten å miste tålmodigheten med og tiltroen til treneren av den grunn. 

(Forøvrig, for å vende tilbake til ordtaket, er det vel et åpent spørsmål hvor bunnen er for FFK. Snakker vi bunnen av OBOS, så er klubben der. Eller er 2. avdeling bunnen?? Jeg vet ikke. For meg er bunnen nådd for FFK når de ikke spiller i øverste serie.)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f