Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 28 mai 17, 23:30

har ikke troa på den tankegangen. Det må gå an å gjøre gode avgjørelser uten å måtte nå bunnen for at vi skal innse -'at noe må gjøres.

Jeg synes Loberto virker som en dyktig trener, Alex er også en flink fyr. Heier har overrasket meg positivt, fremstår som en smart mann. Lite erfaring som ledere har de alle tre. FFK er ikke en klubb i mine øyne der man utvikler trenere og ledere på dette nivået, men hvilke alternativer har man. Joda økonomi er ett spm. Men det er det jommen nå og. Hva vil være best nye folk inn, eller risikere nedrykk. I mine ører er det ingen ting som heter ett nødvendig nedrykk!

Skal jeg nå si hva jeg synes hadde vært det beste for FFK, 

Hent inn en langsiktig sportslig koordinator/leder. Så får han begynt nå å planlegge for neste overgangsvinduet og for neste sesong. Om vi venter 6 mnd til vil vi og ligge i etterkant der og! 

Gjør en vurdering av hva som blir troppens målsetting for resten av sesongen.

Fjerne spillere som ikke engang konkurrerer om en plass på laget. 

Samle sammen en gruppe og utvikle disse som ledere. De med vinnerskalle, som ikke gir opp. Tillatt og forlang at disse stiller krav. 

Se på kommunikasjon blant spillerne. Om det er spillere som sliter med språk, og andre utfordringer, ikke bruk de som nøkkelspillere.

Finn en formasjon som passer til de spillerne man har igjen. 

Skap relasjoner.

Utvikle fra dette. 

Det er for seint å hente inn mange forsterkninger, men håpe på å hente inn en spiller med nødvendig mentalitet.

Jeg er enig i at det er usunt å skifte trenere hele tiden, for kortsiktighet. Men det er også usunt å sitte på en trener som ingen har trua på, langsiktig. Her må dyktige folk gjøre en god vurdering. 

Langsiktig ville jeg gått ut å søkt etter en trenerkapasiteten med erfaring. La gjerne Loberto bli værende i klubben som assistent eller som uviklingsansvarlig rundt, gutt og juniorlag om han ønsker.

Jeg mener også at arrgumentene mot å hente inn ny trener blir feil, klubben spiser ikke trenere, det er styre og ledelse som gjør den samme feilen om og om igjen. Og skal man godta at en udugelig ledelse skal gjøre den samme udugelig feilen om og om igjen. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f