Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 28 mai 17, 22:32
Endret: 28 mai 17, 23:04
Endret av: FlightOfTheRat

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Tilbake til topic: etter FFKs opptreden i f-b på tirsdag ble det sagt at om ikke FFK overlever etter vår måte å løse dette på, så er det ingen om kan redde klubben.. sees i 2 divisjon..

Det er et ordtak som sier at man i blant må helt ned på bunnen for å få fraspark så man kan komme opp igjen. Jeg tror FFK er der nå. Som de var det på 90-tallet. Jeg tror minst halve grunnen til at Knut Torbjørn Eggen hadde slik en fantastisk suksess, med to strake opprykk, var at klubben var desperat da han overtok og valgte å ha absolutt tiltro til treneren, som fikk lov til å gjøre tingene helt og fullt på sin måte. Ingen følte seg i posisjon ti å si Eggen jr imot. Og dermed kunne han lykkes. Med for mange kokker omkring laget blir det for mye søl, for å bli i ordspill-verdenen. 

Nedrykk eller ei, jeg tror det viktigste nå er at trener Loberto får lov til å fortsette. Bytter man ham ut, så utsetter man bare problemet. En ny trener vil få det like vanskelig. 

Men sesongen er fortsatt lang. La oss nå endelig gi helvete i alt som heter statistikk og historikk, og støtte klubben ved å fokusere fremover, en kamp av gangen. Alt er mulig, heter det. Nå er tiden til å tro på det! Det er tross alt fortsatt 60 poeng igjen å spille om denne sesongen... Smile


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f