Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 28 mai 17, 12:08

Hvor i alle dager har du dette fra? Skjedde dette i 2002-2006? Kontraktsjukset begynte når? 

Og å innse sannheten.

Morgan Andersen var i 2007 med på å kuppe årsmøtet for å sette inn ett mer "profesjonelt" styre i klubben for å drive klubben som en businiss istede for en fotballklubb. Bjørn Jensen som har vært den viktigste styrelederen FFK har hatt på denne siden av 2000 tallet ble rett og slett avsatt. 

Det som knakk ryggen på FFK ASA er det faktum at det i perioden fra 2006-2009 ble hentet inn flere dyre spillere, med høy lønn, de ble hentet inn ved hjelp av Fredrikstad spiller invest, hvor ja, noen av spillerne var gode, men lønnsutgiftene som klubben selv fikk samtidig som nedrykket kom gjorde det umulig å komme tilbake der de var.

" Da Morgan kom fant han underskudd på titalls milioner. Han fikk hjelp av Høili til å unngå en soleklar konkurs"

Dette er bare piss!

Mathias Anderson(Nordli, Spillerinvest, Henriksen), Alex Valencia(Nordli, Spillerinvest, Henriksen), Andreas Tegstrøm(Morgan Andersen), Anders Stadheim(Morgan Andersen), Hermani Vourinen(Morgan Andersen), Gardar Johansson(Morgan Andersen), Ardian Gashi(Grønhagen, Per Morten Haugen), Kaesy Wherman(Grønhagen, Per Morten Haugen), Agbar Barsom(Grønhagen,Per Morten Haugen) Borge( den billigste av disse). Dette er blant annet endel av spiller som ble hentet inn i den peroden. Bortsett fra Borges, Ikke en eneste ung spiller å utvikle med vidresalgspotensiale, Borges gikk også gratis, mens klubbens spillere, var verdi satt av Henriksen for 70 millioner kroner. Alle disse spillerne forsvant gratis! Kostnaden kontra inntekten på disse spillerne har jo vært helt over styr!

TKK så dette i 2008-09 perioden han var der at de hadde altfor mange dyre spillere, og med for høy alder for at klubben i det hele tatt skulle kunne overleve. Når Grønhagen fikk nyss om at var uønsket av TKK, fikk han Høylie, spillerinvest, Henriksen med seg på å stoppe overgangsprosessen til å tenke nytt.

Noe som blant annet innebar å kvitte seg med enorme lønnsutgifter!

Nordli blei også en betydelig utgiftspost.

Når og hvem som står bak og fikk skylden for kontraktsjukset er vel fortsatt ikke helt tydelig, men det jeg vet er at Brian West, Raio Piroja og Agbar Barsom har hatt kontrakter som har vært tema rundt etterforskningen. Og den som mest av alt hevder sin uskyld er MA som sier at han ikke har signert slike kontrakter og at det har vært styrene som har hatt siste ord. Att Eggen og HArry HAnsen da skal få skyld er merkelig da de ikke har sittet i styrer. Om Bjørn Jensen ble trukket inn i saken kan ikke jeg huske å ha sett.

Og utifra hva jeg vet, så var de ikke før perioden etter Henriksen at uoppgjorte regninger og hemmelige kontrakter ble synelig. De historiene jeg fikk høre fra den tid var at det flomma over av 3-4 år gamle regninger og det var i 2011-12 perioden. så da kan du regne selv.

Men det jeg har prøvd å illustrere før økonmi og dårlig styre/ledelses utøvelse var ett tema er, hvor har sportmanagment og idrettskompetansen vært rundt, utvikling av klubben. det var poenget mitt, økonmisk vanskjøting og kameraderi er ett annet tema.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f