Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 28 mai 17, 01:25

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 

True med å kaste styret??  Da skjelver de nok;-) Det er vanskelig nok å finne kompetente folk. Vi, medlemmene, velger styret.  Da bør kanskje vi gå i oss selv? 

Ikke hele styret. Styreleder. Men kun for det tilfelle at styret nok en gang tyr til den patetiske, umodne ansavarsfraskrivelse det er å ville sparke treneren, i stedet for å våge å stå ved det valg de selv har gjort. 

Og ikke kaste styreleder. Men forvente at styreleder tar ansvaret for den vedvarende manglende sportslige fremgang, og selv tar sin hatt og går, i stedet for å legge skylden over på den trener de selv har valgt.

Forøvrig tror jeg det er mange i FFK som bør gå i seg selv, spesielt når man kommer med kritikk som ikke er konstruktiv eller hjelper klubben til å oppnå resultater eller klare seg gjennom tunge tider.For eksempel er det alt for mange som har altfor sterke meninger om spillestil - og prøver å gjøre det til et altoverskyggende spørsmål om FFK spiller slik eller sånn. Spillestil er underordnet, det er resultater som er det viktigste. Her er det helt klart mange som bør gå i seg selv. Mitt inntrykk er at FFK nærmest er beryktet for evinnelige kverulanter som ødelegger enhver god debatt med å gjøre spørsmålet om en bestemt spillestil overordnet. 

Men også bør klubben ta inn over seg at blant de mange lovende unge talenter som finnes tilgjengelig, er det alt for få som får reelle muligheter til å utvilke seg på A-laget. Igjen er klubben preget av utålmodighet, og krav om at man skal levere imponerende resultater fra første stund. Dette er en holdning som, igjen, styret ved styreleder er ansvarlig for. Men det er også noe som gjenspeiler medlemmenes holdninger og forventninger. 

Det ville utvilsomt være en god ting om hver og en som er tilknyttet klubben går i seg selv og prøver å innse hvordan man kan gjøre en bedre innsats til klubbens beste, i stedet for å være for opptatt av egne kjepphester. 

Jeg synes absolutt ikke det er noen grunn til at noen skal verken kastes eller gå frivillig, forutsatt at man nå lar trener Loberto få den tid han trenger. Om nødvendig la Loberto få lov til å rykke ned med laget, og gi ham anledning til å rykke opp igjen, som også andre foreslår.

HVIS noen skal gå, noe jeg mener ville være feil uansett, så bør det ikke være treneren, men de som ikke klarer å stå ved sine egne beslutninger mer enn et halvt år av gangen, representert ved styreleder. Jeg tror ikke jeg er den eneste som er i ferd med å miste respekten for denne klubben, hvis samlebåndet av trenerskifter fortsetter å rulle. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f