Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 10 mai 17, 18:23

Skuffelsen begynner såvidt å avta nå. Kan noen forklare hvordan vi år etter år med et av de høyeste budsjettene i ligaen ikke klarer å få et lag som fungerer bedre? Forstår selv at det har mye med utskiftninger i stall og på trenersiden, men det må være mer enn dette. Virker som om vi gang på gang klarer å gjøre om gull til gråstein i denne klubben.

Hvor mange ganger har vi hentet spillere som har vært gode i andre klubber og som har kommet hit og floppet totalt. Når de har dratt videre til andre klubber så har de på magisk vis blitt mye bedre igjen. Klarer ikke helt å forstå dette.

Når det gjelder Florø kampen og kampene hittil i år så forstår jeg ikke at Ndiaye og Karoliussen spiller så mye som de har gjort. Ndiaye kan gjøre småting som er veldig bra. Han kan drible av 2 motspillere men i neste trekk så tråkker han på ballen, slår et elendig innlegg, eller sender ballen rett i bena på motspiller.

Når det gjelder Karoliussen så stopper han alt av flyt i spillet vårt. Han har ofte mulighet til å spille ballen fremover, men han velger konstant å slå tilbake til forsvar eller keeper. Når han først prover å spille fremover så prøver han på vanskelige løsninger med en langballl som nesten aldri treffer, eller noe fiksfakseri som medspillere ikke forstår noe av.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f