Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 08 mai 17, 11:19

Fikk ikke sett hele kampen, men det jeg så virket jo å være bra i perioder. Har en kamerat som følger Florø og han synes FFK var best og at Florø ikke vant fortjent.

Men mangelen på evne til å avgjøre kampen var kanskje det som til slutt avgjør for oss. Vi presser på for å skåre, gjør en dårlig vurdering og får ett mål imot. Ikke ukjent. 

Florø hadde også ett par anledninger til å skåre etter overganger tidligere i kampen, men med en god keeper så holdt FFK unna frem til det 93 minutt. 

Sann kort oppsumert, vi kommer til sjanser, men det virker litt tilfeldig. Innleggskvaliteten er ofte løse eller høye, noe som gjør det vanskelig å få til gode avslutninger, samt ubeslutsomhet når vi får ballen i boks. Samtidig ser vi at forsvaret slitter med mye av det samme vi så i fjor, det er for enkelt å komme mellom back og stopper. Og vi klarer ikke å få til overganger med kvalitet.

Så jeg vurderer det som at skal vi spille den stilen det legges opp til nå så er vi nødt til akseptere at prestasjonene variere mye inntill vi blir bedre og ikke mister ballen i farlige soner, får kontring på våre angrep etc. Eller skal vi satse på å slå langt, krige for andreball og straffe motstanderen på deres måte, med kontringer. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f