Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 02 okt 16, 21:56

På en kveld som dette er det vanskelig å finne de rette ordene. Jeg lurer bare på hva vi får i premie, vi som ble på stadion til kampen var slutt? Bortsett fra det hyggelige faktum at bilkøen ut av byen etter kamp var helt ubetydelig?

Jeg kan kun komme på en positiv ting i dag: Hødd tapte.

Vi kom skjevt ut fra start. Thømt Jensen sto feilplassert og det kom i praksis to mann mot Straith (?) som dermed endte med å lage straffe nr 1. Men allerede før det var Ranheim mest på hugget. Vi hevet oss for en stund, og med aggressivitet fra Brix og en kald avslutning fra Flo var vi tilbake i kampen. 

Dommer blåste drøssevis med frispark i innledningen. Så ble Ludvig Begby mottaker av kampens styggeste takling. Knotter bakfra, og om Ranheim-spilleren var på ball så var det både marginalt og ikke minst irrelevant. Dømmingen skulle vise seg å forbli totalt inkonsekvent, men med FFKs videre prestasjoner ble aldri det noe annet enn salt i såret.

Riktignok burde vi nok hatt frispark i forkant av angrepet som ga 1-2, men måten vi rygger og rygger og rygger på, slik at Stene får all verdens tid til å sikte, gjør at vi ikke fortjente bedre.

Så ble vi overspilt på Tønnes side, og han endte opp med å dra ned sin motstander. Fra min posisjon synes jeg det så ut som han slapp før de var inne i 16-meteren, men jeg skal ikke være kategorisk. Tønne protesterte ikke noe særlig, i hvert fall.

Det som forbauser meg, er hvordan vi kom ut etter pause. Det virket som halve laget ville angripe og den andre halvparten ville ligge bak og begrense tapet, og dermed gikk det fra ille til grusomt. Målforskjellen vår, som i utgangspunktet var vår fordel over Ranheim, er nå stygg som juling (men heldigvis fortsatt klart bedre enn Hødd). At det så ut som straffen på overtid var grisebillig var bare en "perfekt" finale på en helsvart aften.

Nå har vi to uker til å gå og sture over dette. Klarer Mjelde å lokke fram en god prestasjon mot Kristiansund så er jeg imponert. I den kampen kan K-sund sikre opprykket hvis de først har slått Ull/Kisa. La oss håpe at vi da kan gjøre mot dem som Moss gjorde mot oss i 2003, og være festbremser. Minuset er at Tønne er ute, men Brice er vel tilbake slik at vi i det minste slipper å bruke Thømt?

Så ble det jo en hel haug gule kort (hvorav det på Brix for en skulder-mot-skulder-duell som knapt var frispark var nok en kladasj med salt i såret fra en dommer som var raus med saltbøssa). Hvem må stå over?

Jeg håper samtlige spillere ba trenerne personlig om unnskyldning etter denne kampen. Det var ille nok å sitte på tribunen og se på, tenk å være den som står ansvarlig overfor oss alle, og se gutta sine prestere dette.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f