Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 23 aug 16, 22:02

Nå som vi er inne i siste tredjedel av sesongen og vet hva vi kjemper om og mot hvem, så er det interessant å se på de andre kampene i divisjonen i den kommende runden, som spilles i morgen og torsdag. Vår egen kamp mot Åsane er faktisk den eneste kampen mellom to lag på nedre halvdel i runde 22!

Jerv-Ullensaker/Kisa: Her får vi håpe Jervs gode form fortsetter i eksakt én kamp til, sånn at vi får mulighet til å komme på riktig side av laget fra Romerike igjen.

Strømmen-KFUM: Hjemmelaget er ute av nedrykkskampen samtidig som 5. plassen bare er ett poeng unna. De vil nok gå for kvalik så lenge de har mulighet, håper de klarer det vi ikke klarte, og setter søndagsskoleguttene på plass.

Kristiansund-Kongsvinger: Hvem bryr seg? Dette er den eneste kampen i runden mellom to lag på øvre halvdel, og således uviktig for oss.

Bryne-Levanger: Kanskje greit om trønderne tar poeng her, sånn at Bryne ikke får meldt seg på i kampen om sikker plass? Skal ikke mange tap til før jærbuene er fortapt, og siden vi møter dem i siste runde er det jo greit om de allerede er nede da.

Ranheim-Sulf: Heia Rogaland. Bydelslaget fra Trondheim har falt på tabellen etter ferien, og tatt ett fattig poeng (mot jumbolaget Bryne). De ligger fire poeng foran oss før denne runden. La det bli ett etter.

Hødd-Mjøndalen: Heia de brune!

Sandefjord-Raufoss: Heia de blå!

Hvis alt går vår vei i denne runden kan vi faktisk passere Ull/Kisa, KFUM og Hødd i et eneste jafs. Men det er kanskje litt for mye å håpe på?

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f