Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 21 jun 16, 15:20

Nei, man vi vet ikke nødvendigvis alt som har skjedd. Uansett, summa summarum mener jeg at det er ganske tydelig at noe ikke er som det skal være, og da er det greit at avisa setter fokus på det.

I følge Pedersen har styret fattet et vedtak om at Berg skulle bort fra treningsfeltet (!). Hvor vanlig er det? Jeg har sjeldent hørt om noe lignende, og tolker det som at dette er noe som stikker mye dypere en misnøye fra noen enkelte spillere. Pedersen oppfatter at spillergruppen ble hørt. Han er assistenttrener, og blir bedt om å holde seg unna feltet. I mitt hode er det som å gi ham sparken.

Så havner man videre i den merkelige situasjonen der dette ikke blir fulgt opp og han alikevel oppholder seg på treningsfeltet. Bakken følger opp styrevedtaket, og beordrer Berg av.  Rey beskriver det som om JHH synes det var greit at Berg var der. Da har man i mine øyne to mulige situasjoner: 1. Halvorsen og Berg opptrer illojalt og respekterer ikke styret. 2. Styret dobbeltkommuniserer og setter Bakken i klemma. Det kan virkes om det er det siste som har skjedd her. Det er helt merkelig at styret først fatter et vedtak, og deretter såpass raskt går tilbake på det.

 

---------------------------

Supras Fredrikstad

Mot den moderne fotballen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f