Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 19 jun 16, 19:03

Opprinnelig postet av ey1984

Det er på ingen måte min intensjon å skjønnmale måten klubben er drevet på de siste årene. Resultatene har, som du sier Willy René vært alt for dårlige og dagens situasjon forteller oss mer enn nok om at ting har blitt drevet på en langt ifra optimal måte. Jeg er enig med deg der. At det var Bakkens avgjørelse å nedprioritere sportslig apparat var jeg ikke klar over, og det er jeg selvfølgelig enig i at står igjen som en svak avgjørelse. Samtidig må vi huske hvor dårlig det sto med klubbens økonomi på dette tidspunktet, og å prioritere spillere fremfor sportslig apparat virket vel på den tiden som en god løsning for å spare penger, til tross for at vi ser noe annet i dag. Mulig ledelse og trenerteam overvurderte egen sportslig kunnskap.

Mitt poeng er at mange maler et bilde av Geir Bakken som den største (og nærmest eneste) grunnen til FFKs fiaskosesonger de siste årene, en syndebukkmentalitet jeg liker svært dårlig og mener bare er destruktiv for klubben og alle rundt. Dessuten mener jeg påstanden er feilaktig. Bakken gjorde jobben han ble hyret inn for å gjøre ved å stabilisere klubbens økonomi og generelle omdømme, som begge var skammelig dårlig på den tiden.

Jeg siterer alt likegodt.

Omdømmet var skammelig dårlig grunnet direkte økonomisk kriminalitet innenfor stadionportene, flaut og skammelig og det ble øst skamfølelse med rette over klubben og alle oss som elsker klubben.

Jeg må fortatt si deg i mot når det gjelder Bakken. En mer feilaktig ansettelse er det vel vanskelig å finne i FFK`s historie. Malplassert til de grader.

Hvem som helst kunne hevet omdømmet etter skandalene på tidlig 2000-tall.

Ditt punkt med å spare penger kommenterer jeg ikke mer, da mine tidligere kommentarer bør være fyldestgjørende.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f