Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 23 mai 16, 08:30
Endret: 23 mai 16, 09:35
Endret av: kanogvetalt

Ser det er mange som ønsker Risholt. Nå er det ikke til å stikke under en stol at han ikke er min favorittspiller, men denne sesongen ser det ut til at han er under avvikling. Han har ikke noe å bidra med på FFK 2, og trener vel knapt. Den som derimot har en veldig proffesjonell innstilling er Nystrøm (ref flere som har sett treninger).

Jeg tror ikke resultatene så langt har uteblitt pga laguttak. Jeg tror spillerne rett og slett må øver mer på å bli gode sammen, og ikke minst få selvtillit på at de vil lykkes til slutt. Det siste får de ikke mye hjelp av omgivelsene til. Og det ser man påvirker gruppen. 

Om det er en plass jeg kunne ønske utskiftinger så er det på keeperplass. Jeg ser mange keepere som eier området innenfor 5-meteren i mye større grad enn Kristiansen. Han overlater dette helt og holdent til forsvaret, der andre keepere er langt mer offensive.

Selv om forsvarsspillet ikke har vært bra, så slipper vi ikke til mange sjanser imot oss. Men rednings statistikken er elendig, og mange mål kommer etter avslutninger innefor 5-meter.

 

Skandalesesong? Vi er fortsatt i mai!

Vi hentet en bra trener. Om vi skulle sparke han nå, vil vi i alle fall ikke være attraktive for en som er bedre. Ei heller for spillere.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f