Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 mai 16, 19:28

Etter fjorårssesongen ønsket jeg med en offensive trener med erfaring fra hvordan man rykker opp til Obos, i tillegg erfaring fra Tippeligaen og et større nettverk med tanke på å hente spillere. I så måte virket Halvorsen som et godt valg, og det kan det også bli utover. Han var på nippen til å få sparken i Glimt i fjor, men fikk beholde jobben og resultatene kom også etter hvert og de berget plassen med 18 poeng ned til kvalifiseringsplassen.

Likevel, FFK var ikke et lag som skulle unngå nedrykk i år, men heller snuse på en av kvalifiseringsplassene. FFK var ikke et lag som skulle bli rundspilt av bussholdeplasser og gårdstun, men omsider knekke koden på å vinne kamper mot antatt drittlag. En kode vi egentlig aldri har klart å knekke etter det første nedrykket fra Tippeligaen. Det ser ut som laget fremdeles kun hever prestasjonene når de møter lag som er betydelig bedre (som mot Sarpsborg) og heller senker nivået når de møter lag som er antatt dårligere.

Frykten for å tape ser ut til å være større enn viljen til å vinne, og det er vel noe av grunnen til at vi ikke har drept en kamp skikkelig på et par år omtrent. I fjor så vant vi med mer enn et mål i to usle kamper.

Håpet om at dette skulle endre seg kom med Halvorsen og hans offensive plan. Ledet vi 1-0, så var det forventet at man skulle gå for 2-0, men det ser ut som frykten kommer i spillerne med en gang de går opp i ledelsen, og får de først en i mot så blir frykten enda større og det kommer gjerne en til også. Et hederlig unntak på det siste fikk vi i det minste mot Ull/Kisa, da de klarte å reise seg etter 1-1 og gjøre 2-1.

Jeg håpet (og nesten tror) at det vil snu seg etter hvert, men det som taler imot er at jeg ikke helt ser en utvikling, men at laget faller i samme fellen gang på gang. Og tallene er klare så langt. FFK har færre poeng nå enn etter syv runder i fjor, og den sesongen var en gjennomført katastrofe fra start til slutt.

2015: 7 poeng på de første syv rundene. 8-9 i målforskjell.
2016: 4 poeng på de første syv rundene. 6-14 i målforskjell.

Vi scorer mindre mål og lekker som ei sil.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f