Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4681

Lagt til: 13 mai 16, 10:06

Svak kamp. Mjøndalen var ett hakk bedre enn oss i alle spillets faser. Litt kvassere på kontringer, slik at der våre nær sagt uten unntak fislet ut i ingenting endte deres kontringer i sjanser. Dødball - de var farlige på hjørnespark (og lange innkast) flere ganger, vi var det ikke. Etablert forsvar - de fikk det til bedre enn oss og tvang oss til å slå innlegg mot stillestående og godt markerte spillere inne foran mål.

Plutselig stemte alt for Mjøndalen igjen og de var det gode laget vi hadde regnet med å se. Vi leverte samtidig en dårlig kamp, og resultatet ble stygt.

Vanligvis pleier jeg å si etter stygge tap at "dette må vi bare glemme", men det er såpass mange ting å ta tak i som bør være enkle å rette opp i, at jeg håper Halvorsen ser dem. Først og fremst kommunikasjon i forsvarsarbeidet, at alle må vite hvilken sone evt. spiller de har ansvar for til enhver tid. Og igjen, innsatsen i hver enkelt situasjon må opp på nivået fra de to forutgående kampene. Hvis vi for en kort stund lar oss tro at spillernes ferdigheter er bedre enn tabellposisjonen tilsier, så vinner vi jo kamper hvis innstillingen er like bra som hos motstanderen. Men i går ville Mjøndalen mer enn oss, og de er bedre enn oss i utgangspunktet. Da blir det stryk.

Forøvrig en tam gjeng med tilreisende i går. Klart, tidlig mål imot hjelper aldri, men det var nå stort sett fire-fem supraser som sang. Ble det delt ut valium på Plankehaugen-bussen?

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f