Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 mai 16, 22:44

Spenningen i siste serierunde ble litt mindre nå ettersom Herr Meatloaf nekter å rykke ned og fikk Sunderland opp på trygg plass og sikret i dag ny sesong i Premier League. Newcastle og Norwich rykker ned.

Det store spenningsmomentet før siste runde blir altså hvilket lag som blir med i Champions League. West Ham kan i teorien klare det, men ikke i praksis ettersom de må vinne, United ikke vinne og City tap, i tillegg til at de må ta igjen 15 plussmål i favør City.

City klarer seg med uavgjort med mindre 0-0-grossisten United skulle varte opp med en storseier 19-0 i siste serierunde, men føler meg ikke akkurat trygg på at City unngår tap borte mot Swansea. Eller kanskje blir det Joshua King som ødelegger for United igjen?

Selv om det ser ut til å bli Chelsea-seier borte mot Liverpool i kveld, så er de altså 29 poeng bak Leicester. Det sier litt om ganske mye egentlig. Selv om man bytter om de to lagene på tabellen og antall poeng, så ville det fortsatt vært en gedigen prestasjon av Leicester og en litt svak sesong av Chelsea.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f