Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 mai 16, 14:51
Endret: 01 mai 16, 14:52
Endret av: arte et labore

Opprinnelig postet av Kråkerøygutt1
Var vel forhåpentligvis ikke mange som trodde "Nye FFK" skulle cruise gjennom serien og rykke opp med god margin i år. Det er som Jan Halvor sier: Det tar tid.

Forskjell på å cruise igjennom ligaen og det er å ligge desidert sist med null seire etter fem seriekamper. Tid vil han få, men ett poeng etter fem kamper er uansett uakseptabelt dårlig. Vi snakker om Obosligaen her, et sted hvor Levanger kan ha full pott etter fem kamper. Det burde med andre ord ikke kreve altfor mye til å i hvert fall ha en seier eller to etter fem kamper. Allerede før de har spilt sine kamper, så ligger det fire nyopprykka lag foran oss, hva har ikke dem møtt av utfordringer siden i fjor? Mest sannsynlig større enn våre.

Halvorsen tok over ganske tidlig nettopp fordi vi skulle stå bedre rustet mot seriestart. At vi ikke ligger på toppen er helt forståelig, det er forskjell på å være et topplag med en gang og det å hente nok poeng til ikke å ligge i sumpen.

Vi er vel fortsatt den klubben med størst potensiale og kanskje også størst budsjett i ligaen? Det skulle bare mangle om vi ikke lå på øvre halvdel. Vi må gjerne si at det er tidlig i sesongen, men det hjelper lite når de andre lagene allerede har stukket i fra, og neste gang er 20 prosent av sesongen ferdig allerede.

Seirene kommer nok, men den dårlige starten vil likevel henge igjen ved sesongslutt.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f