Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 01 mai 16, 12:11

Selv om det ble tap, og det i seg selv er ganske skuffende, så synes jeg at kampen over ett var noen hakk opp. Mens jeg så den synesjeg det var kanskje det beste som laget har levert iløpet av sesongen. Tildels godt spill og kontroll, men også noen små hjerneslag.. Måla imot kommer pga litt stress og kaos, men også gode enekltprestasjoner i forkant. For FFK sin del så har ikke disse marginen blitt utløst i form av flaks enda. Men nå har vi også møt 4 av de beste lagene i divisjonen så langt. Lag som har hatt kontinuitet, og som ikke har de samme forventningene over seg som Fredrikstad FK har.

Spillerne blir litt preget av at ballen ikke altid ruller deres vei, det ser vi ved at motstanden gjør at det tappes energi.. Som igjen gir beslutningsvegring. 

Mye kan skje, men for meg så ser det ut som om tingene er på rett vei. Jeg er ganske sikker på at ting snur iløpet av de neste tre serie kampene. Selv så tenker jeg at vi står igjen med mellom 5 og 8 poeng på tabellen, og kan se oppover.

Tenker at iløpet av de neste 10 kampene så vil vi se om det blir mulig å henge seg på i teten, kanskje blir det kvalikk. Uansett så er det for tidlig å rope krise. Nå spiller laget seg i form, de danner relasjoner og begynner å bli kjent med hverandre. Dette snur folkens!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f