Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 24 apr 16, 21:21

Har sett de fire kampene til nå og kan ikke enda si meg enig i at Halvorsen bør diskuteres for avsettelse. Å bygge ett godt lag for fremtiden handler om å forstå noe supporterene har vanskeligheter for, å ha tålmodighet og å forme spillerne til laget. Av de som har startet kampene er det kun Ludvig Begby og Håvard Jensen som spilte reglmessig ifjor på denne tiden. Ellers er det ett helt totalt nytt lag, ny formasjon og dynamikker. 

Om jeg skulle kommet med noe kritikk til Halvorsen så må det være at han ikke har en komplett nok stamme til å starte kampene. Da tenker jeg på erfarene, spillere som tør å stå opp når håpløseheten sprer seg. Det er tungt å spille i FFK når man har motgang og er nok heller ikke sikkert Halvorsen var klar over det når han begynte å bygge laget.

Som skryt så vil jeg si at det er bra han gir ungutta sjansen, Begby, N'diye og Åsheim er gode spillere!

Men som en liten follow up på kritikken så tenker jeg at Jan Halvor Halvorsen snart bør la, Roger Risholt og/eller Steffen Nystrøm få muligheten til å starte. Jeg synes midtbanen virker litt lite dynamisk, da Karoliussen finner seg litt lite til rette i den dype rollen. Og når ungutta på kant ikke finner løsninger så kommer vi til litt få sjanser. Ellers bør klubben allerede nå begynne å lete etter forsterkninger til sentral midtbane som kan passe bedre, Brix har hatt noen gode raid men spilt langt under hva man kan forvente av en tippeliga spiller, mens Aalbu virker å forsvinne litt vel mye nå. Sanel Kapizic bør kanskje starte på benk i neste kamp for så å komme inn i andre omgang. Tenker kanskje Aalbu kan komme mer til sin rett høyere i banen/boksen.

 

Som 11 til neste kamp drister jeg meg til å sette innpå:

                   Kristiansen

Simonsen T.Jensen Sansara Tønne

                    Straith

              Åsheim   Brix

  Kalland                      begby

                     Aalbu

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f