Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 20 mar 16, 19:23

Sensasjonen er enda en runde nærmere. Leicester med ny seier. Både Tottenham og Arsenal vant sine kamper, men nå begynner det å bli såpass få kamper igjen at det begynner å bli greit å kalle Leicester favoritter.

I neste runde har også Tottenham en vanskeligere kamp enn det Leicester har. Riktignok er Leicesters motstander (Southampton) og Tottenhams motstander (Liverpool) tabellnaboer, men Leicester har hjemmekamp og Tottenham spiller borte. Arsenal er såpass langt bak (11 poeng, en kamp til gode) at de må prestere mye mer stabilt resten av sesongen enn de har gjort hittil for å i det hele tatt ha en mulighet i tilfelle Leicester klapper sammen.

Med dagens resultat i Manchester-derbyet (deilig!) kan Man City avskrives i tittelkampen. 15 poeng opp, med en kamp til gode.

Kampen om den siste Champions League-plassen blir et rotterace. Man City, Man United, West Ham skilles av ett lusent poeng. Liverpool har en lang motbakke for å melde seg på. Rett nok har de en kamp til gode på de tre nevnte lagene, men også de presterer veldig ustabilt.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f