Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 18 okt 15, 21:32

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Flere som synes det lukter offide av 2-1 målet til Hødd ? Mye snakk on Julius og Risholt her, forståelig nok..... Men hva med Kjelsrud og Nazari - ikke i nærheten de siste to kampene av hva jeg forventer, ikke nok vinnerskaller og innsats.....  

Tim Johansen og Aalbu derimot, for en innsats de legger ned. Aalbus stuss i 89 minutt (utfra voldsom innsats) lander på straffemerket. Hele Aalbu skriker etter toa til Kjelsrud, men ne for han er kampemn tyfdeligvis over. (fått for mye skryt i avisene ?).....

Der og da syntes jeg i hvert fall det så ut som offside, men flere rundt meg mente det ikke var det. Var nok ikke en klar offside, i hvert fall.

Jeg føler egentlig ikke for å henge noen for innsatsen i dag, det var ikke der det skortet. Det største problemet var at Hødd hadde litt mer kvalitet i det de foretok seg.

Jeg ser at Risholt diskuteres igjen. Jeg hadde nok forventet mer av ham, men synes ikke han var så ille. Men det irriterer meg at det høyeste tenningsnivået har han når han får en dommeravgjørelse mot seg. En del av energien hans brukes på feil ting.

Åsane borte er ikke en kamp jeg gleder meg til.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340